Washington State sportspel lagar är bland de strängaste i landet. Köra en sportbok är helt olagligt i Washington State. Det är också en förseelse att driva någon olicensierad och olaglig sportbok, antingen online eller offline, i Washington State.

En WSL är det styrande organet för sportbok spel i delstaten Washington. WSL tar ett antal olika sätt att reglera sportspel i Washington State. Framför allt har varje stat sin egen stadga om sportspel, men Washington State lag har också en mängd ytterligare stadgar som styr sportspel. Det är därför det är så viktigt att förstå alla Washington State sportspel lagar inklusive stadgarna för varje jurisdiktion som du satsar på. WSL reglerar hur mycket pengar du kan satsa på en enskild tävling. Varje tävling innehåller ett visst belopp av satsningar, som du måste placera innan tävlingen är officiellt startad. När du placerar ett spel måste du se till att du har tillräckliga medel för att täcka hela insatsen innan du placerar din insats. Varje tillstånd kan kräva olika minimibelopp, vilket WSL tillämpar. Om du spelar på ett sportevenemang från en annan jurisdiktion, kanske din stat inte kräver att du följer samma minsta insats som staten där du satsar på ditt evenemang.

Satsa pengar på spel

WSL tillämpar också begränsningar för vilka typer av satsningar du kan placera på en enskild tävling. Det finns ett antal förbjudna spel som WSL tillämpar, till exempel att placera fler spel på samma tävling än du har råd att förlora. Dessutom är det strängt förbjudet att spela på en tävling där du inte är expert. Till exempel, satsa på en baseballmatch medan en amatör baseballspelare som aldrig har spelat i en Major League-match kan vara ett attraktivt förslag om du aldrig har spelat baseball. Det är dock olagligt att satsa mer på det spelet än du har råd att förlora. Även om du tror att du är expert på sporten, kommer du fortfarande att bryta mot ett antal regler om du spelar det.

En annan stor del av WSL: s reglering av sportspel i Washington State gäller vilka typer av sportspel du kan placera på sportevenemang. Det finns många typer av satsningar som är lagliga och tillåtna inom Washington State. Dessutom finns det några sportspel händelser som är uttryckligen olagligt enligt WSL regler. Några exempel på dessa typer av vadslagning evenemang sportspel på college spel eller professionella fotbollsmatcher och sportspel på stora internationella evenemang. Utöver de regler som WSL fastställer för de sportsatsningar som du får placera på alla sportevenemang, måste du också följa samma regler när du placerar spel på collegespel. Både Washington State lag och WSL regler förbjuder att placera spel på någon högskola eller universitet spel vid tidpunkten för deras återförsäljning. Detta innebär att du inte kan placera spel på college spel som säljs på samma dag som de inträffar. Därför kan inga spel på ett college basket turnering, till exempel, placeras medan du tittar på ett stort sportevenemang på TV, även om du tittar på en omgång college fotboll på TV.